Tack för förra vm, Johan!

WM kommer aldrig att glömma de insatser Kapten Mjällby gjorde i Japan. Njut av pensionen!


                                                     38043-47
Johan var fit, men my gosh - visste han inte om det också!?!

Kommentarer
Postat av: Göran

Rätta mig om jag har fel, men är inte bilden tagen under EM i Holland/Belgien 00? Håller han inte i en belgisk landslagströja? Mjällby har ju i och för vana att sig att visa överkroppen till och från (det skulle jag också göra med den supermannakroppen).

2006-05-17 @ 13:51:55
Postat av: Goleo

Bilden är från förlusten mot Belgien i EM 2000 där Mjällby själv satte reduceringen, han spelade ju offensiv mittfältare!!! Frisyren på bilden är annorlunda jämfört med 02, då jag dessutom vill minnas att han hade lite skägg.

Det var ju i VM 02 som han grundade den där otäckt fula frisyren som är en av få saker med Mjällby som man verkligen vill glömma. Det är väl den frillan och hans skott på Lucic och sen i egen stolpe mot Nigeria som man verkligen vill glömma...

Postat av: WM

Visst är bilden från EM. Det är solklart. Det enda bilden alltså har gemensamt med texten är att den har Johan Mjällby i fokus.

Nej, samarbetet Mjällby/Lucic/stolpen glömmer vi aldrig. Men i övrigt bör det kommas ihåg att Mjällby gjorde sitt livs kanske bästa matcher i Japan, vilket ofta har en tendens att glömmas bort.

2006-05-17 @ 17:11:57
URL: http://wm.blogg.se
Postat av: Player Hater

På tiden att han slutar. Kan man inte gå i trappor ska man inte spela fotboll.

2006-05-21 @ 22:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback