Östlund vs. Stenman

Kära förbundskaptener!

WM förstår om ni lider helvetets alla kval inför vilka ni ska satsa på i sommar. Som de goda och ansvartagande undersåtar vi är ska vi på WM försöka framställa en liten jämförelse mellan två ytterbacksalternativ, för att om möjligt underlätta ert beslut. Spelarna det handlar om är Fredrik Stenman och Alexander Östlund.

38043-45                    Stenman vs. Östlund                          38043-44


Klubblag:
Fredrik spelar i ett topplag i Bundesliga tillsammans med stjärnspelare som Juan, Roque Jr, Jens Nowotny, Ramelow, Schneider, Berbatov och Voronin. Alexander spelar i ett bottenlag i The Championship med spelare som eeeh… tja… jag vet faktiskt inte.

Form:
Fredrik har en stigande form och har de senaste tio matcherna ett betygsnitt på 3 hos den utomordentliga tidningen Kicker. Det är jämförbart med de allra bästa i ligan. Sett över hela säsongen (inkluderat de något darrigare första matcherna) har han fortfarande ett snitt som är bättre än de för t ex Schweinsteiger, Tomassen, Makaay och Podolski. Alexander har det senaste året gått från ordinarie i Feyenoord till icke-ordinarie, därefter från ordinarie i Southampton till icke-ordinarie.

Inlägg:
Fredriks och Alexanders högerinlägg är klart jämförbara. Fast Fredrik är vänsterfotad.

Försvarsspel:
Stenman spelar klokt efter sin egen förmåga. Östlund spelar oklokt över sin egen förmåga.

Inställning:
Stenman har en utomordentlig inställning. Östlund har världens bästa inställning.

Framtid:
Fredrik är 22 år. Alexander är 27 år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback