WM:s läsare = slöa skolkare?

Av WM:s besökarstatistik kan man utläsa att vi har generellt sätt avsevärt fler besökare under veckodagarna än vad vi har under helgen. Ett normalt veckoslut minskar läsekretsen med 30-40 procent. Vad beror det här på? Vi kan tänka oss följande förklaringar:

1) WM:s läsare är kategoriska skolkare som gör allt för att slippa bidra till vår gemensamma välfärd. WM fördömer ett sådant beteende. WM ska man läsa för att man vill och inte för att man måste slå ihjäl tid. Skämmes, era slöa hippies!

2) WM:s läsare lever i stenåldern och har ingen Internetuppkoppling hemma. Maila
WMblogg@gmail.com så ska vi berätta hur du skaffar dig Internet.

3) Läsvärdet på WM är precis så högt att det kan konkurrera ut vardagssysslor som rapportskrivningar, bokföring och inköpsplanering, men inte helgaktiviteter som grillning, knytkalas och krocket. Tja, så är det nog. Vi får rycka upp oss! 

Kommentarer
Postat av: David

Det kan ju också vara så att den trogne wm-läsaren är ute och kickar boll på gräsplanen hemmavid under veckosluten.

2006-06-01 @ 15:47:54
Postat av: Henrik

Eller att det inte ses med blida ögon att sitta framför datorn under helgen, när tiden borde ägnas åt partner/barn/familj/huset/bilen/båten.

Nej, känn er stolta över att ni är ett återkommande vattenhål för de svenska kontorsarbetarslavarna!

2006-06-01 @ 16:05:58
Postat av: Göran

Håller med föregående inlägg, helgen är vikt åt annat. Veckodagarna, ja man sitter här i någon satans källare och förväntas skriva något förbannat ex.jobb. Det är tråkigt. Det hade varit klart för en månad sen om man inte hade surfat bort tiden.

2006-06-02 @ 13:58:50
Postat av: WM

Ahh! Ni är för rara! Givetvis ska ni hellre läsa WM än att arbeta för The Man på veckodagarna och givetvis ska ni hellre fernissa altantrallen än att läsa fotbollskryddad narcissism på helgerna. You go, grrrls!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback