Måndagens träning

Klämdag och TV4:s tokambitiösa beslut om att direktsända Sveriges träningar är en underbar kombination. Det här har hänt hittills:
  • Tobias Linderoth vilar. Enligt officiella källor känner han sig överanstängd, men det är något som varken kommentatorerna eller WM tror på. Linderoth blir helt enkelt inte överansträngd. Sannolikt är det istället någon förkylning eller magsjuka eller något annat som landslagsledningen har beslutat sig för att mörka.
  • Isaksson är tillbaka, men deltar inte i spelövningarna. Det verkar inte som om blödningen i mjukdelen (eller ”röven”, som Mats Olsson kallade det) är så farlig. Isaksson lämnar träningen efter en knapp timme.
  • Fredrik Ljungberg har lite problem med de nya gröna skor som han fått från Pelé. Han tar av sig och vädrar fossingarna vid varje spelavbrott.
  • Shaaban verkar het. Han verkar inte ha förstått att Isaksson är självskriven.
  • Precis som igår spelar både Kim och Anders i såväl första- som andrauppställningen i anfallsövningarna. De är alltså med i alla anfall. Även Alex och Mikael spelar båda i ”första”-uppställningen.

Kommentarer
Postat av: Engelsmannen

Själv tycker jag att det inte räcker till med att direktsända träningarna. Landslaget borde bevakas dygnet runt, precis som i Big Brother. Sedan kan en spelare bli utröstad varje dag tills det är bara elva kvar. De elva får spela mot Trinidad.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback