Måndag morgon - avläggning av rapport och presentation av veckoplan

WM-redaktionen vill först och främst framföra vår djupaste förståelse för de av våra trogna läsare som är besvikna över att vi, efter att ha ältrat icke-ämnen i sex månader, inte lyckas prestera mer än ett inlägg på tre dagar när nu vm väl har startat. Anledningen är, som den uppmärksamme och intelligente läsaren redan insett, att vi har varit fullt sysselsatta med att ta oss till Dortmund, besöka prostituerade, skaffa någonstans att bo, besöka prostituerade, ladda inför matchen, besöka prostituerade, kolla på matchen, besöka prostituerade, dricka öl ur plastmugg, besöka prostituerade och ta oss bort från Dortmund.

Skillnaden mellan att bevaka vm på plats och från hemmets trygga vrå ligger främst i att man har olika informationskällor. Vi upplevde att det var oerhört nyttigt att få vara där, helt isolerade från övrig media och helt ofärgade kunna känna stämningen, analysera matchen och spekulera om fortsättningen. Samtidigt hade Henke kunnat ha tappat båda benen på träning och Mell- och Ljungberg registrerat partnerskap utan att vi hade haft en aning om det, vilket ju givetvis hade varit synd.

Så nu har vi splittat på oss. Halva redaktionen (det låter som om det är fler än en, men det är det givetvis inte) är kvar i Förbundsrepubliken, emedan resten av manstyrkan har rest hem till Kungadömet för att arbeta för Mannen i dagarna tre. På så sätt kan vi både ha kvar kakan och äta den (bakverket symboliserar här den gynnsamma isoleringen, emedan förtäringen av den samma är en analogi för ja, jag vet inte, den andra skiten).

På torsdag kommer vi att, likt 1989 års DDR- och BRD-tyskar, återförenas på Brandenburger Tor för att, likt 1938 års atleter, bege oss till Olympiastadion med förhoppningar om seger. Tiden fram till dess kommer att ägnas åt ivrigt bloggade, så stay tuned. WM har aldrig varit, och kommer kanske aldrig bli, bättre.


Kommentarer
Postat av: Goleo

Trevligt med lite sund, verklighetsbaserad nyhetsuppdatering från Tyskland. Detta som omväxling till kvällspressen där Isakssons skada är livshotande och där Ljungberg och Mellberg i princip försökt att döda varandra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback