Återgång till ett vinnande koncept

Efter att ha testat alla tre varianter av skribentplacering  - två i Sverige och noll i Tyskland, en i Sverige och en i Tyskland, samt noll i Sverige och två i Tyskland - har vi nog kommit fram till att det mellersta alternativet var det mest kreativa. Vi har nu därför återgått till en sådan konstellation för att, om möjligt, lyfta bloggen till de himmelska höjder den nådde under WM:s glansperiod (måndag t o m onsdag förra veckan, om någon missade detta hejdundrande spektakel i fotbollsjournalistik).

Förhoppningsvis kan vi framställa en behaglig mix av nyktra analyser gynnade av distansen ner till yran i Förbundrepubliken av WM:s hemmaredaktion och Warsteinerkatalyserade fotbollsteorem från WM:s utrikeskorre. Det blir nog bra.

En sak till: jäääklar vilken stämning det var på Olympiastadion sista fem minuterna!

Kommentarer
Postat av: Majornas Henke Larsson

Oavsett hur och var ni skriver så gör ni ett så jävla bra jobb. Fortsätt med det!

Jag gråter nästan redan nu över hur tomt det kommer bli när VM är över. Saknaden kommer vara större än någonsin förr.

Allsvenskan kan inte fylla det hålet. Inte på långa vägar.

2006-06-19 @ 16:43:28
Postat av: Limpan af Lidingö

Stämningen i början under nationalsången var det heller inget fel på...är uppenbarligen mycket roligare att sjunga den på bortaplan :-)

Är det förresten någon som kan klargöra vad som gäller för att komma vidare ikväll? Det fanns väl nån regel under EM som gjorde att resultaten mot utslagna lag räknades bort (som t.ex. gjorde att Sverige och Danmark gått vidare på 2-2 även om Italien slagit Bulgarien med 6-0)? Eller var det bara resultat mellan lag på samma poäng som räknades? Alltså, är T&Ts målskillnad på Paraguay av betydelse, eller måste Sverige bara se till att inte förlora med mer än 1-0 mot England?

2006-06-20 @ 08:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback