WM frångår ämnet - och avslöjar Helsingborgs hemligaste planer! Vem kommer och vem försvinner inför 2006? Vi har hela listan!!!!

Håll i er nu, flickor och pojkar, det är scoopdags! Den här bloggen ska handla om vm, svenska landslaget och allt däromkring. Men ibland får man reda på saker som har ett enormt nyhetsvärde, men som inte ens med bästa vilja kan kategoriseras under någon av dessa punkter.

Våra mycket säkra källor har genom grävande och självuppoffrande journalistik (sett anteckningar) i maktens korridorer (SAS flight mellan Paris och Kastrup igår) fått uppgifter från en person med insikt i Helsingborgs IF:s topporganisation (tränaren Peter Swärdh) om hur HIF kommer att agera under transferfönstret.

Vissa saker är skåpmat för den inbitne, men en del namn kommer ut ur det blå även för uppdaterade och initierade nördar som vi. Så här stod det i Swärdhs dokument:

"Håll koll på TM i Sydafrika!

Vilka alternativ finns vid försäljning av PG?

1 Igor, Burghausen, 28 år
2 Milan Burgic, 22 år
3 Yovov, Levski, 28 år
4 M Villegas, CAI
5 Magnus Arvidsson, H Rostock, 32 år"

Vad ska då detta betyda? Vilka är snubbarna? Ta't lugnt, flickor och pojkar! WM har svaren och WM tänker delge er dem!

"TM i Sydafrika" är givetvis HIF:s sydafrikan Thendo Mngomeni. Han är tydligen i hemma i Sydafika och honom ska det tydligen hållas koll på.

"PG" är givetvis Peter Graulund, som länge har kringgärdats av envisa rykten om att vara på väg bort från HIF. Inget nytt under solen där heller.

Sen kommer Listan!

1 Igor, Burghausen, 28 år, är Igor Zikovic, en kroat som har spelat kroatisk cupfinal med Pula säsongen 2003/2004 som största merit. Han är nu nummer 10 i 2. Bundesliga-laget SV Wacker Burghausen. Han har gjort 2 mål på 10 starter.

2 Milan Burgic, 22 år, är en ung, lovande anfallare från Nova Gurica i Slovenien som det snackats om ett tag.
Här, bland annat. Burgic spelar i det slovenska U21-landslaget.

3 Yovov, Levski, 28 år, är den bulgariske anfallaren Hristo Jovov (med en mer korrekt kyrillisk-svensk transskiption), som för tillfället representerar Levski Sofia. Där har han spelat 11 matcher, varav 5 från start, och gjort 4 mål. Hristo har tidigare spelat för 1860 München.

4 M Villegas, CAI, vållade en del bekymmer för oss. När vi hittade den här artikeln, fann vi dock ljuset. Mauro Villegas heter killen och C.A.I. är en argentinsk fotbollsakademi som Swärdh har besökt.

5 Magnus Arvidsson, H Rostock, 32 år, är Magnus Arvidsson och han har nu hunnit bli 32 år, tydligen.

Där har ni, gott folk! WM:s hittills största (men tro mig, inte sista) scoop.

Längst ner på Peter Swärdhs lista stod det:

"Inköp av HL."

Fast det var väl ingen nyhet för någon, även om det är en konstig formulering med tanke på att Henke går som fri transfer.

En annan konstig sak är väl också att Peter Swärdh är väldigt involverad i framtida värvningar för att snart få sparken? WM:s gissning är därför att Swärdh sitter kvar en bit in på 2006 års säsong som tränare för HIF.

Så, nu när vi har fått det här ur oss, kan vi ägna oss åt livets väsentligheter, dvs vm, igen.

Kommentarer
Postat av: Johan

hittade den här länken för den som är intresserad av CAI...och kan spanska.. http://www.caicr.com.ar/Futbol-Jugadores.htm

det visar sig att villegas är forward.. tänkbar ersättare till PG månde?

2006-01-07 @ 14:29:00
Postat av: ewrsa

SURE!?=?

2006-01-07 @ 15:52:53
Postat av: RS och Cobran

Kul att vi hittade den här bloggen nu. Vi skriver också inför VM, vi har en nedräkning inför VM-start där vi rankar alla lagen. Och vi har bokat hotellrum i Berlin under finalveckan.

Postat av: M

Nu är Graulund såld.

http://hd.se/sporten/2006/01/08/graulund_laemnar_hif_omedelbart

2006-01-08 @ 17:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback