Två identiska cupmatcher.

Både Juventus och Barcelona spelade cupmatch igår. I Turin förlorade Juventus med 2-3 mot Roma, utan Zlatan, som låg hemma sjuk. Inte heller Trezeguet var med i truppen, och Del Piero satt på bänken. Med den laguppställningen i åtanke känns inte cupen högprioriterad hos Capello. Roma var det starkare laget och gick upp till 0-3 innan Capello satte in formstarke Del Piero, som stänkte in två mål, och gav Juventus hopp igen. Nu måste man vinna med två mål på bortaplan, men utan Del Pieros inhopp hade det varit i princip helt kört. Zlatan får som sagt se upp nu, för Del Piero är på gång.

Även Barcelona spelade cupmatch, och mönstret var oerhört likt det i Italien. Zaragoza gjorde tre mål på fyra (!) minuter, innan Barcelona kom tillbaka i matchen. Henke visade sin nickstyrka och gjorde, enligt Barcelonas hemsida, en "textbook header" och reducerade till 1-3, och därefter satte Ronaldinho 2-3 på straff. Matchen slutade dock 2-4 och Barca har nu en mycket tuff uppgift framför sig i andra omgången. Men om Henke fortsätter som han gjort de senaste matcherna är ingenting omöjligt!

Kommentarer
Postat av: Bergbaloo

Ett steg till i upptrappningen till fotbolls-vm... att titta in då och på denna blogg då alltså.

Annars handlar det mesta av uppladdningen inför vm om att man hoppas att Svergies goa gubbar inte drar på sig allvarliga skador och att de inte spelar sig trötta innan vm.

Det viktigaste med denna veckan är väl att Isaksson börjar komma igång igen. Han är viktig, särskilt mentalt, det är viktigt att man känner att laets förste målvakt fungerar bra... det skingrar tvivlen

2006-01-28 @ 12:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback