Vi gratulerar

WM gratulerar följande vm-spelare till sina ligatitlar:


Marcus Allbäck, ligasegrare i Danmark med FC Köpenhamn

Zlatan Ibrahimovic, ligasegrare (än så länge i alla fall...) i Italien med Juventus

Henrik Larsson, ligasegrare i Spanien med FC Barcelona

Tobias Linderoth, ligasegrare i Danmark med FC Köpenhamn

Christian Wilhelmsson, ligasegrare i Belgien med RSC Anderlecht.


Endast ett fåtal matcher återstår nu att spela i Europa innan vm-uppehållet. Ur svensk synvinkel är givetvis onsdagens Champions Leaguefinal oerhört spännande i år. Patrik Andersson och Jesper Blomqvist kommer att få sällskap som de hittills enda svenskarna som vunnit den ärofyllda turneringen.

Att Ljungberg och Larsson möter varandra har det givetvis redan skrivits spaltmeter om i Sverige, men även internationellt så uppmärksammas "svenskmötet" på sina håll. På
den här sidan kan ni läsa vad Barcelona själva tycker om saken. Intressant men meningslös fakta är att de två aldig har spelat mot varandra, eftersom Henrik blev utlandsproffs samma år som Fredrik debuterade i allsvenskan.

Ljungberg och Larsson
På onsdag smäller det. Må bäste svensk vinna.

Kommentarer
Postat av: Goleo

Allbäck och Linderoth förtjänar ett extra grattis tycker jag. Linderoth röstades fram till ligans överlägset bästa spelare av tränarna, och Allbäck röstades fram som den överlägset bästa spelaren när lagkaptenerna fick bestämma. Dessutom vann båda Royal League denna säsong.

Postat av: sjovall

Det är väl ändå inte bara Andersson och Blomqvist som vunnit Ch. League förut? Det måste finnas minst 2 till, från "äldre" dagar. Fast det är klart det hette ju inte Ch. League då, men tävlingen var ju "densamma". Nåja. Det här blev ju ett meningslöst inlägg, eftersom jag både påstod en felaktig sak, OCH rättade mig själv. Haha.

2006-05-22 @ 18:38:05
Postat av: Anonym

italien

2006-06-04 @ 21:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback