WM i topp bland Sveriges bloggar!

Bara ben på Glenn Hysén, en utav Sveriges populäraste fotbollsbloggar, och en mycket bra blogg (samt den med det outstanding bästa namnet), rankar då och då Sveriges bästa fotbollsbloggar. Igår kom senaste topplistan, och WM har som nykomling gått upp på en mycket hedrande femteplats, med nomineringen:
 
Vinterns mest intressanta nykomling som specificerat sitt bloggande till att följa allt inför VM 2006 i sommar. Fokus ligger på svenska landslaget men det finns även andra kul relaterade inslag. Verkligen bra tempo, snyggt och intressant. Klart värt ett dagligt besök för oss som ska ner till Tyskland. Frågan är, försvinner bloggen dagen efter finalen?

Vi är både stolta och tacksamma för utnämningen! På frågan om vad som kommer att hända efter vm-finalen, svarar vi som en utav våra skånska forwards skulle gjort:

- Näääeee, vi tar ett slutspel i taget. Det är vm i Tyskland som är det viktiga just nu, och fokus ligger helt och hållet på det. Vad som händer efter vm får bli en senare fråga. Det kan hända att vi fortsätter, men det är mycket som ska stämma; intresset ska finnas, både från oss och publiken, och det ska finnas ämnen att skriva om. Det får bli ett senare beslut. För tillfället trivs vi jättebra i den roll vi har, och kan garantera alla att vi är 100 procent fokuserade på de månader som ligger framför oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback