Vad som är bra för Henke är bra för Sverige.

När möjligheterna uppenbarar sig för Henrik Larsson tar han dem. Han har fått komma in mot uppgivna försvar i slutskedet av redan avgjorda matcher och han har fått spela mot division 3-lag i diverse obskyra cuper, men det han har gjort, det har han gjort med den äran.

När Barça igår tog sig an Zamora i nån jäkla cupmatch visade Henrik vägen med två mål, två stolpskott och mängder av framspelningar. Enligt FC Barcelonas hemsida verkar det som att det därför är just Henrik som kommer att avlösa Samuel Eto'o när kamerunaren nu drar till Afrikanska Mästerskapen.

Det kan bli tio viktiga matcher mot bästa motstånd och det är precis det Henke behöver för att finslipa formen och förbättra självförtroende och målkänsla inför sommaren. Om det blir så, om Henke är Rijkaards andraval i centerrollen, vilket
FCB:s hemsida antyder (vem skulle det annars vara? alla alternativ, dvs Guily, Messi, Ezquerro, Maxi Lopez, Iniesta, känns mer som kantlöpare än strikers i Barças 4-4-3), känns allting vansinnigt bra inför vm. Vi får en utvilad och harmonisk, men samtidigt hyfsat matchtränad Henke. Och det är bra.

Vad som är bra för Henke är bra för Sverige. Och vad som är bra för Sverige är bra för mig.

Kommentarer
Postat av: Simon

"Om det blir så, om Henke är Rijkaards andraval i centerrollen, vilket FCB:s hemsida antyder (vem skulle det annars vara? alla alternativ, dvs Guily, Messi, Ezquerro, Maxi Lopez, Iniesta, känns mer som kantlöpare än strikers i Barças 4-4-3), känns allting vansinnigt bra inför vm."

Inte konstigt att Barça vinner med 6-0 när dem spelar med 12 utespelare! ;D

2006-01-12 @ 19:04:43
Postat av: WM

Har du också insett det? Jag trodde jag var galen! En hel fotbollsvärld häpnar när Simon och WM avslöjar Barcelonas laguppställningsbluff!

Postat av: RS

Fast vi tror att Henke är överreklamerad. Han har haft sin storhetstid nu. Trist men sant.

2006-01-13 @ 21:34:45
URL: http://kulturbloggen.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback