...fast nu är de där.

Nu är de där och matchen kommer att spelas. Som WM ser det finns det fyra intressanta spelare att hålla koll på:

 - Kalle Svensson. Han är den ende (av WM) tilltänkte "fjärde mittbacken" i Mellanösterntruppen. Med två bra landskamper och en bra allsvensk vår har han stora möjligheter att ta plats i truppen i sommar.

 - Christoffer Andersson. Han måste visa att han är ett bra ytterbacksalternativ för att kunna motivera att han tar en plats i truppen, där sannolikt även Micke Nilsson och Niclas Alexandersson kan användas som alternativ till herrar Edman och Bröstlund.

 - Niclas Alexandersson. I Linderoths, Arnengs, Daniel Anderssons och Marcus Lantz frånvaro är han kanske det enda riktiga alternativet till att spela i mittfältets balansroll. Det ska bli oerhört intressant att se hur han klarar det och om han kan tänkas kunna ersätta Linderoth om denna skulle bli skadad (osannolikt) eller avstängd (högst sannolikt) i Tyskland. På Maksimir i Zagreb funkade det helt ok, och om det nu blir så tror vi inte att varken Arneng eller Andersson får plats i truppen. 

 - Tobias Hysén. Han har ju en guldsits i vår där han och den högst sannolike vm-deltagaren Jonson löper på var sin kant i Djurgården. De kommer att vara mycket lätta att jämföra och om Hysén överglänser Jonson kommer förbundskaptenen att ha mycket svårt att hålla Hysén utanför truppen. Då måste dock Tobias visa att han funkar bra i landslagssammanhang, vilket han ännu inte har riktigt lyckats med. Två bra landskamper nu, så skulle det problemet vara ur världen. Dessutom utgör Hysén ett bra alternativ till den skadebenägne Ljungberg, då dessa har hyfsat lika spelstil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback