WM hade nästan rätt!

Fan, vi hade förberett ett jättefint inlägg, i vilket tanken var att WM skulle slå sig på bröstet och hävdat att vi redan på S:t Nikolausdagen förutspådde att Afrikas bästa landslag var Nigeria, Egypten, Kamerun och Senegal. Det hade ju varit så bra. Om inte ivorianerna hade avgjort redan i tolfte straffsparksomgången mot de revanschlystna lejonen från Kamerun,

Nu, när semifinaler och final ändå kvarstår kan vi sammanfatta vad som har hänt i Kairo med omnejd med:

1) Henke får spela från start idag, men aldrig mer i Primera Liga.

2) Vilket lag från Afrika Sverige än möter i vm behöver vi inte vara ett skit nervösa (såvida det inte går till straffar - då är vi kokta). Afrikanska lag har generellt sett gått framåt, särskilt taktiskt. Dock är de bästa lagen inte kvalificerade.

Kommentarer
Postat av: Johnny

"såvida det inte går till straffar - då är vi kokta", mycket sant. Jag såg matchen och straffläggningen igår, dom var ju hur jädra säkra som helst på straffar :)
Keep up the good work med bloggen =)

Postat av: Bergbaloo

Ja straffarna var nått i hästväg..... Däremot verkar det vara rätt så dålig lag som kommer till vm från afrika. Togo var rent värdelösa och de andra som Angola knappy mycket bättre

Jag tycker ändå att Henke tagit chansen i Barca på ett bra sätt. Visst kommer han bli petad nu när Eto´o återkommer och så många fler matcher från start blir det nog inte. Men han har ändå visat att han kommer hålla i landslaget. Han verkar inte lida särskilt mycket av lite speltid utan blir en av de viktigaste kuggarna till VM.

2006-02-06 @ 17:34:38
Postat av: Spanskmannen

Ingen oro bör kännas vid straffar! Ivorianerna var precis lika bra på straffar som den andra VM-nationen Tunisien var dåliga. Och lika bra som straffarna var slagna, lika dålig var den ivorianske målvakten som inte tycktes intresserad av att ta en enda straff. Ska det oroas är det för det svenska laget, vågar någon slå en straff i VM eller är det 6-7st som fegar ur igen? Kan Östlund gå fram i nionde rundan och vara lika säker som ivorianen var?

ps. Vet någon om Zlatans straff från EM landat än?

2006-02-06 @ 23:57:25
URL: http://spanskmannen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback