Edman ute på hal is?

Rykten har nått oss om att Erik Edman, som så sent som igår hyllades av wm, i helgen ska ha försökt komma in gratis på en klubb i London, ganska rund under fötterna. Uppgifter säger att då detta först inte gick ska Edman ha försökt få vakten att inse vem han var, men utan att lyckas. Edman med följe hade därefter, utan vidare diskussion, lämnat klubben.

Enligt uppgiftslämnaren ska Edman dessutom haft med sig ett posse som han övertygande presenterade för den brittiske vakten som 'sina landslagskompisar'.

Är detta sant är det givetvis inte bra för det svenska landslaget. Många faktorer talar dock för att har varit en bluffmakare som varit i farten:

1. Edman spelade i söndags match mot Nice
2. Edman spelade från start.
3. Så gjorde även många av hans 'landslagskompisar'.

Dock:

Rennes ligger inte långt från engelska kanalen, och matchen spelades inte förrän kl 18, fransk tid. Alltså fanns det god tid att hinna tillbaka för att sova ut utan att coach Bölöni behövde misstänka något. Om detta är sant skulle det dessutom kunna förklara att både Erik och Kim Källström drog på sig varsitt gult kort i matchen. Kim borde ju rimligen varit en utav landslagskompisarna.

Förhoppningsvis (och förmodligen) är detta dock inte sant. I så fall uppmanar wm bluffmakaren (som rimligtvis borde vara svensk) att komma ut och erkänna, för även ett  rykte skadar ju för Erik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback