Kontroll av legitimation

Som vi har förstått det, är det väldigt många som undrar om det är möjligt att komma in med biljetter utställda på ett annat namn. Med anledning av detta studerade vi vakterna i Dortmund lite extra. Vi kom fram till att de kollade id-handlingar på, i runda slängar, var femtionde åskådare. Så om du har köpt din biljett svart/fått den av din farbror/knyckt den av en kille på stan finns det alltså sisådär en 98-procentig chans att komma in på arenan. Om de oddsen är bra eller ej får du avgöra själv.

Till skillnad från svenska krogköer, där man ska se ut att ha så svenska föräldrar som möjligt och prioritera fula Din Sko-finskor framför snygga Yoshi Yamamoto-sneakers kunde vi inte upptäcka att någon särskild kategori av besökare var över- eller underrepresenterad. WM kan alltså inte ge några råd om att ni ska vara klädda eller bete er på något särskilt sätt för att öka era chanser, utan det är bara att tillbe säkerhetsvaktsgudarna.


Kommentarer
Postat av: WM

Nu har arrangören dessutom gått ut och sagt att de inte kommer att hindra folk med felaktiga biljetter från tillträde på arenan. Varför kollar de då id överhuvudtaget, undrar WM.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback