Transferfönstret snart stängt!

Det har snackats mycket om transfers hit och dit de senaste veckorna - Östlund, Wilhelmsson, Majstorovic... Ja, till och med Ljungberg och Larsson har nämnts i samband med andra klubbar.

Visst är det kul att spekulera, men imorgon klockan midnatt stänger det internationella transferfönstret och vi vet vart våra vm-spelare kommer att ladda upp inför sommaren. WM bevakar!

Kommentarer
Postat av: Robban

Majstorovic till Basel? Ryktas om att han ersätter Muller, som drar till Lyon. Hyfsad konkurrens ändå, Yakin och Smiljanic(eller nåt).

2006-01-30 @ 14:15:42
Postat av: WM

Robban, du var nog den snabbaste hittills att kommentera på WM. 2 minuter och 8 sekunder efter att inlägget publicerades - och då hann du ändå både läsa och skriva på den tiden också.

Bra jobbat!

Intressant rykte, förresten. Imorgon vet vi.

2006-01-30 @ 14:26:43
Postat av: WM

Gjorde en snabb sökning, och fann på fctwente.net följande:

'Twente hoopt dit weekend een aakoord te kunnen sluiten met FC Basel omtrent de overgang van Daniel Majstorovic', och på

fctwente.headliner.nl:

'Majstorovic mogelijk naar Ajax of PSV'

Med nio högskolepoäng i nederländska i ryggen drar vi slutsaterna att det kanske kan bli Basel, Ajax eller PSV. Ajax verkar behöva honom. FC Basel smäller kanske inte lika högt, men är inte helt fy skam det heller. Laget leder schweiziska ligan och det kan ges europamöjligheter.

Postat av: Robban

Haha... det var som tusan, 2min och 8sek. Såg det inte själv.

Det blev Basel till slut. Vet i tusan om det stärker hans aktier till VM. Tror att Lars-Roland bevakar holländska ligan relativt bra. Tveksamt om samma prio finns på Alperna. Titta bara på Antonsson.

2006-01-31 @ 15:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback