Henke talar ut

På sin hemsida talar Henrik Larsson ut om framtiden. Se den här sidan. Tidningarna kan sluta spekulera och helt enkelt inse att vi förmodligen inte kommer att få veta någonting förrän till sommaren.

Riktigt synd att Henke blev skadad, för precis som han säger så började det gå bra för honom innan knäskadan, och hade han sluppit den hade han nog kunnat vara en i Barcelonas startuppställning idag. När Henke kom till Barcelona hade inte Barca tre så självklara förstaval på forwardsplatserna som man har idag. Ronaldinho var givetvis given, men sedan var Henke med och slogs på lika villkor med Eto'o och Giuly. Som situationen är idag måste man förstå Larsson. Eto'o har med sitt målsnitt gjort sig självklar och Messi har klivit fram som morgondagens Maradona. En 34-åring som Larsson  blir knappast bättre och piggare av att sitta på bänken, utan måste få speltid för att kunna hålla nivån uppe.

Vi kommer dock att njuta i sommar, när vi får se Rijkaard slita sitt krulliga hår i frustration över hur han kunde släppa spelaren som (förhoppningsvis) uträttar underverk för Sverige i Tyskland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback