Eredivisie igång igen - Rosenberg gör mål

I dagarna har Eredivisie startat igen, vilket innebär fler svenskar att hålla koll på. Petter Hansson spelade redan i fredags för sitt Heerenveen, som förlorade med 2-0 mot Groningen, och i dagens matcher tog bland annat Alexander Östlunds Feyenoord tre poäng, dock utan svensken på plan.

WM har tidgare skrivit om kampen om den fjärde mittbacksplatsen, bland annat
här. En kandidat, Twentes Daniel Majstorovic, spelade idag 90 minuter i kryssmatchen mot bottenlaget Willem II. Även Kennedy Bakirciouglu spelade hela matchen för Twente.

Mest glädjande hittills för dagen är att Rosenberg fortsätter producera. Markus gjorde Ajax enda mål (hans sjätte för säsongen, och det femte på mindre än två månader) och såg med det till att ordna ett poäng för sitt lag tidigare idag. Rosenberg stärker sina aktier samtidigt som Marcus Allbäck inte ens får tillåtelse att åka med på landslagsläger för tränare Backe, i ett läge där han inte längre kan känna sig given i landslagstruppen.

Ikväll spelar Rennes match i Ligue 1, och efter Barcelonas match ikväll har även alla Super Swedes varit i farten. I detta nu ligger Barcelona under mot Athletic Bilbao efter 24 spelade minuter. Om resultatet står sig kan det innebära ett inhopp i ett avgörande skede för Henke Larsson.Rapport om fransmännen och supersvenskarna kommer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback