Royal League-kvartarna lottade

Kvartsfinalerna i Royal League har lottats. Tyvärr får vi inte se mer av Johan Elmander i den här turneringen, men det finns ändå ett par, ur vm-synpukt, intressanta matcher att följa:

IFK Göteborg – Lilleström SK
Vm-aktuelle Christoffer Andersson har mycket att bevisa för förbundskaptenerna, särskilt i ett läge där vår ena ytterbacksplats kan vara den mest öppna platsen i startelvan mot Trinidad & Tobago. Här ställs Christoffer mot bland annat blåvitts nytillträdde lagkapten Niclas Alexandersson. Även Kalle Svensson får chansen att visa framfötterna.

FC Köpenhamn – Hammarby
Tobias Linderoth är solklar till startelvan i vm, och en av svenska landslagets absolut viktigaste kuggar! Vi vet vad han kan, så i mötet mot pappa Anders Linderoths Hammarby följer vi istället Marcus Allbäck. Han har ifrågasatts, och kommer att fortsätta ifrågasättas, och bör hitta formen tidigt under vårsäsongen, både för att  imponera på förbundskaptenerna, men även för att få det lite lugnare i sin uppladdning.

Djurgårdens IF - Vålerenga
Tobias Hysén måste visa Hysénklass för att få åka med till Tyskland! Jonson har, enligt WM, större chanser, men kan inte heller han känna sig helt säker.

FC Lyn Oslo – FC Midtjylland
Ingen särskilt intressant kvartsfinal. Möjligen i kampen om förste vattenbärare bakom Isaksson kan några bra insatser hjälpa Eddie Gustafsson. Eddie gjorde ett darrigt ingripande i Royal League förra helgen, men följde upp den insatsen med ett par mycket fina räddningar mot Djurgården i torsdags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback