Messi missar Valencia - Henke får starta igen?

Nu är det klart! Barcelonas klubbläkare har sagt sitt och Messi missar bortamötet med Valencia. Skadan han ådrog sig i vänsterbenet mot Atletico Madrid kommer att ta cirka tio dagar att återhämta sig från.

Dessutom är Ronaldinho avstängd - igen. Avstängningen mot Atletico Madrid berodde på de fem gula kort brassen har dragit på sig under säsongen, men Valencia missar han på grund av det röda kort han ådrog sig i cupen mot Zaragoza förra onsdagen - ett kort som alltså får konsekvenser i seriespelet.

Detta öppnar för Henke - som förvisso är mer lämpad för att spela på Eto'os plats, vilket han knappast kommer att få göra - som även tidigare spelats på vänsterkanten av Rijkaard! Räknar man även cupen, så har Henke gjort fyra av Barcelonas tio mål i de fem matcher han fått spela. Detta borde tala för Henke, som dessutom är defensivt användbar mot serietvåan Valencia.

Kan det vara så att WM drog förhastade slutsatser här? Det bjuder vi gärna på i så fall! Låter forwardstrion (från höger) Giuly-Eto'o-Larsson ok?

...och kan Henke sätta La Liga-spiken i kistan genom att skjuta Valencia i sank?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback