Uppesittarkväll med WM

Ett knappt dygns spekulationer återstår nu innan vi vet vilka Sveriges VM-motståndare blir.  Spekulationer är roliga och intressanta på sitt sätt, men just nu ska det bli skönt att få lite visshet i vilka de tre lagen blir som ska tampas om det två åttondelsfinalplatserna.

Här kan lite kuriosa skjutas in - visste ni att Sverige 1958 var första land att dela upp de VM-klara nationerna i grupper om fyra lag, från vilka ettan och tvåan avancerade till slutspel, även om det 58 bara fanns lag till fyra sådana grupper?

Svenska Fotbollsförbundet skickar sju representanter till Leipzig. WM väljer att följa det från TV-soffan. 20.30 börjar evenemanget och för dig som inte har tillgång till tv4+, eller bara har lust att få ta del av spekulationer i realtid, rekommenderas ett besök på denna blogg under fredagkvällen. Artister och mellansnack kan vi inte bjuda på, där får ni lita till FIFAs och tyskarnas "goda" smak (Blümchen och Scooter kanske?), medan vi kan tillhandahålla analysen.

På tal om tyskarnas musik i samband med VM så verkar de ha kommit till insikt i att deras storhet ligger i att organisera ett VM-slutspel, och inte i att få fram artister till detsamma;
amerikanska Black Eyed Peas kommer att fronta öppningsgalan 7 juni, som för övrigt den brittiska duon Peter Gabriel (Genesis) och Brian Ferry (Roxy Music) kommer att ordna musiken till. Tyskland har fått självdistans. Tänk om fransmännen bara kunde få det också...


Kommentarer
Postat av: Mårten

Hej,
Ska bli kul att följa ert arbete inför vm, bara en liten kommentar till fransorsernas bristande självdistans: svårt att ha någon sådan när man kan mönstra alster som Les Negress Verts "Zobi la Mouche" (inte som någon form av försvar för jag håller fullständigt med utan möjligen som en del av förklaringen till deras brist på självdistans i det stora hela)

2005-12-09 @ 08:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback