Tja, inte så dumt...

Efter sämsta seedningssystemet någonsin kom den sämsta showen någonsin och sen kom eeehh inte den sämsta lottningen någonsin. Inte den bästa heller, men den är absolut inte dålig. T&T är givetvis ute ur spelet fullständigt. Alla som såg matcherna mot Bahrain vet att det här laget håller låg allsvensk-/hög superettaklass.

Sen kommer Paraguay. Det är ett rätt bra lag. Inte som Sverige, men helt ok. Deras stora stjärna, Roque Santa Cruz, är ju som vi tidigare skrivit långtidsskadad och missar eventuellt vm.

Och England... 11 matcher sedan '68 - 4 vinster och 7 oavgjorda. Det ger ju inte skrämselhicka direkt, men England en väldigt hög högstanivå och ett helt gäng riktigt bra fotbollspelare. Om Svennis bara inser att Beckham är född högerback, så kanske han kan få ordning på mittfältet också.

Dessutom: att vi fick T&T i gruppen betyder att det blir fler biljetter släppta. Och det är ju bra. Det kommer givetvis mer analyser och funderingar senare. Nu ska bloggförfattarna spela hela vm, med den korrekta lottningen på PES5. Vi meddelar resultatet senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback