Hetsporrarna ger sig in i dragkampen om Larsson

Daily Mirror avslöjar idag uppgifter om att Tottenham Hotspurs Martin Jol vill se Henrik Larsson i sitt lag inför kommande Champions League-satsningen nästa höst. Larsson har även via sin manager låtit hälsa att han kommer att ta ställning till alla bud när transferfönstret öppnar i januari.

Ett problem som WM ser med detta är dock att Martin Jol vill se Henrik Larsson i sitt lag redan till våren, eftersom Mido kommer att spela Afrikanska Mästerskapen för sitt Egypten i januari. Frank Rijkaard kommer troligtvis att vilja behålla Henke i januari, då även Samuel Eto'o kommer att åka till samma turnering.

Hur mycket sanning som ligger i Daily Mirrors spekulationer är oklart. Enligt Aftonbladet så toppar tidningen sina sportsidor med nyheten, vilket är en grov överdrift då den inte ens finns med på Mirrors startsida för sportnyheter på internet, utan måste navigeras till via sidan 'football'. Mirror talar dessutom om hur Larsson hamnat "bakom anfallsparet Ronaldinho och Eto'o" och verkar inte ens ha koll på antalet anfallare i Barcas spelsystem.

Den som lever får se vad som händer. Dock borde Henke kunna slåss om en ordinarie anfallsplats i Hotspurs, som sedan tidigare bland annat, förutom redan nämnde Mido, har anfallarna Robbie Keane och Jermain Defoe.

Frågan är ju dock hur sugen Henke är på ytterligare en flytt, till ytterligare ett nytt land. Henke har alltid låtit familjen komma i första hand och styrt sina beslut med familjens trivsel i stark åtanke. Det nybyggda huset i Skåne hägrar säkerligen mer än London, och pengar har ju pågen redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback